Top trendy a inspirace na gelové nehty, které musíte vyzkoušet

Nosíte gelové nehty a máte pocit, že jste už vše zkusily? Pokud chcete jít s dobou a mít informace o nejlepších trendech pro umělé nehty pro tento rok, pak jste tady správně. V tomto článku se podíváme na to, co bude příští rok patřit mezi nejžhavější hity a také na to, jak pečovat o své přírodní nehty tak, aby byly stále krásné.

Geometrie

Tento rok bude u gelových nehtů patřit geometrii. Je vlastně celkem jedno, zda si zvolíte trojúhelníkový design, čtverce, obdélníky nebo něco jiného. Všechny tyto motivy budou trendy a rozhodně s nimi uděláte parádu. Pokud budete mít zájem o trochu barvy, můžete některé tvary vybarvit tak, jak to na svých obrazech dělal Mondrian.

Třpytivé konečky

Nebaví vás decentní francouzská manikúra? V tom případě nehty posuňte na novou úroveň a špičky vybarvěte třpytivým lakem. Tento styl bude určitě vyhovovat ženám, které mají zájem o trochu glamouru v každodenním životě, ale nechtějí mít extravagantně přezdobené nehty.

Nejlepší e-shopy s gelovými nehty

🥇 Ráj nehtů

🥈 Enii Nails

🥉 RUSCONA

  • nejširší výběr
  • 2600+ recenzí na Heuréce
  • 95 % zákazníků doporučuje

  • široký výběr
  • 750+ recenzí na Heuréce
  • 91 % zákazníků doporučuje

  • široký výběr
  • 900+ recenzí na Heuréce
  • 92 % zákazníků doporučuje

Chrom

Chrom look, jak se tomuto stylu také někdy říká, je v posledních několika týdnech žhavým trendem sociálních sítí. A dá se očekávat, že jeho popularita bude přetrvávat i v lednu. Nehty většinou mají metalicky lesklou a dokonale hladkou vrstvu, takže vypadají jako kovové. Je jedno, zda se rozhodnete pro monochromatický, nebo duochromatický look. V obou případech na sebe svými nehty upoutáte pozornost.

inspirace trendy gelové nehty

Ombré

Pamatujete si, kdy bylo na vlasech populární ombré, kdy část vlasů byla tmavá a postupně se barva u konečků zesvětlovala? Tentokrát bude ombré módní i na gelových nehtech, které mohou přecházet například z černé do modré či zelené, z červené do růžové a podobně.

Kamínky a ozdoby

Netroufáte si nosit všechny nehty poseté kamínky? Nevadí! Stačí, když jeden a více kamínků nalepíte třeba jen na jeden nehet. Pokud ale patříte mezi maximalistky, nemusíte se bát popustit uzdu své fantazii.

Jak správně pečovat o nehty?

Aby byly nehty i při pravidelném nošení gelových nehtů v dobré kondici, neobejde se to bez šetrného přístupu, kvalitní vnitřní výživy a dobře nastavené péče.

Ta by měla zahrnovat dlouhodobé užívání vícesložkového přírodního doplňku stravy na podporu vlasů, nehtů a pokožky s obsahem vitamínu E, přesličky rolní, vitamínů skupiny B, methioninu, kolagenu, zinku, pivovarských kvasnic a mnoha dalších.

Také si čas od času dejte od nošení gelových nebo jiných umělých nehtů pauzu, aby mohl váš přírodní nehet chvíli dýchat. V průběhu roku také dbejte na pravidelné používání kvalitních krémů na ruce a pečujících olejíčků, které mohou omezit třepení a lámání nehtů. Co se týče výběru nehtařky, vždy si vybírejte takovou, která dbá na správný postup a používá čisté pracovní nástroje.

Nejlepší vitamíny na nehty - SROVNÁNÍ

#1 Vlasimo


#2 Venira


#3 Renovix


#4 Vlasové hnojivo


#5 Evelle


365-489 Kč


633-699 Kč


319 Kč


344 Kč


1519 Kč


19 aktivních látek

19 aktivních látek

12 aktivních látek

7 aktivních látek

10 aktivních látek